Алисия реши да не се пече по цял ден на някой екзотичен плаж, а да вади яки пачки.

Певачката се скъсва от участия през лятото и ще заработи солидна сума. Изпълнителката на "Карамел" ще прибере близо 50 бона само за две седмици, изчисли "България Днес".

Хонорарът за участие на Ася от Вакарел е около 5 бона на вечер. До средата на месеца бившата на Валери Божинов има заявени 10 изяви, тоест ще лапне 50 бона.

Алисия е една от желаните изпълнителки и всички нощни заведения искат тя да пее при тях. Офертите към певицата валят една след друга, а гаджето на Бирмата приема всяка покана.



Алисия ще се счупи от път, след като откликва на всяко предложение. Най-много участия, разбира се, Ася има на морето. Сезонът там е в разгара си и дискотеките се пръскат по шевовете всяка вечер. Така на Алисия ще й се наложи да кръстосва често магистрала "Тракия", за да може да отиде на свое участие.Алисия смята да си даде зор през горещите месеци и да изкара завидни мангизи, а чак след това да си почива. За втората половина на юли и целия август изпълнителката също е решила да се спука от участия. Това със сигурност ще се отрази добре на джоба й, но не и на здравето на изпълнителката.

Малкото сън и умората по някоя време ще натежат и ще си кажат думата. Преди време Преслава се скъсваше от участия, след което отслабна драстично. Въпреки това Алисия смята, че може да се справи, без да се стига до подобни ситуации.

"Ася мечтае отново да стане най-харесваната певица и поради тази причина се спуква от участия. Иска да покаже, че е най-търсената певица и затова не отказва участия", разкриват близки до изпълнителката.