От 9-и февруари в кината започват прожекциите на една от най-дългоочакваните екранизации за годината – „50 нюанса освободени“. Най-нетърпеливите имаха възможността още вчера да гледат лентата предпремиерно.

Нямаме търпение да ви разкажем впечатленията си, но без да ви издаваме най-интересните обрати във филма. Ето какво:

Ако не сте гледали „50 нюанса сиво“ и „50 нюанса по-тъмно“, то първите няколко минути от „50 нюанса освободени“ ще ви се сторят като поредния американски романтичен филм. Но истината е, че ако просто се насладите на първите сцени от медения месец на Крисчън и Анастейжа, след това ви очаква един разтърсващ сюжет, който ще ви поднесе и очакваното, и неочакваното. Ако сте почитатели на поредицата и сте гледали първите две части, то със сигурност ще забележите, че всеки следващ филм набляга все повече на романтиката, но в „50 нюанса освободени“ съчетанието между еротиката и любовта е наистина впечатляващо. На моменти химията между Дакота Джонсън и Джейми Дорнън просто ще ви накара дори да настръхнете. През цялото време се редуват драма, романтика, екшън и много секс. На моменти дори твърде много секс. Ако мислите, че в „50 нюанса по-тъмно“ е имало 50 нюанса по-малко секс, то сега ще останете доволни.

Във филма в главната героиня отново се вплитат качествата и желанията на всяка една обикновена жена с непокорността и стремежа й към кариера и надмощие. Но дори и след като е успяла да „опитоми“ разбивача на женски сърца, Крисчън Грей, изненадите за нея не спират - нито приятните, нито неприятните. В лентата се прокрадват и още два неочаквани романса, за които няма да ви издаваме повече.

Въпреки че привидно плахата Ана и фаталният Крис вече са женени и всеки е претърпял промяна в името на любовта, те все още гладят различията помежду си. И това се усеща в най-докосващите моменти от филма, които ще просълзят по-чувствителните от вас. Накратко: Анастейжа е бременна, а любимият й продължава да се среща с жената, която го е открехнала към света на садомазохистичния секс – Елена Робинсън. Духовете от миналото, както и неочакваните предателства, не спират да преследват младоженците и ще дадат много отговори на важни въпроси.

А дали Ана и Крисчън ще се справят с всички препятствия и ще заживеят щастливо, или ще допуснат животът им да се срине и всеки ще продължи по пътя си? Гледайте „50 нюанса освободени“ и ще разберете. Лентата ще ви накара да се замислите върху важни за вас теми и върху начина, по който възприемате любовта! Един чудесен повод да отбележите Св. Валентин с половинката си.