По правило, при разследване на различни престъпления, детективите не се фокусират много, върху зодията на заподозрения. Оказва се обаче, че някои представители на Зодиака са по-склонни да извършат престъпления, отколкото техните колеги. Ето, какво сочи астрологията в този аспект. Кои са тези опасните зодии, които се противопоставят на закона, разберете сега:

Овен

Роден водач и притежател на необуздана енергия. Темпераментният Овен в определени ситуации може да стигне твърде далеч. Той се страхува от малко хора и никога не се подчинява на правила. Подобна житейска позиция, често го тласкат към необмислени действия, сред които лесно може да има, както дребни престъпления, така и открити престъпления.

Лъв

Да доловиш злонамерен рев от разгневен цар на животните не е най-лошото. Ужасно е, когато Лъвът, в пристъп на гняв, губи самообладание и започва да съсипва всичко, което му попадне под ръка. В такива ситуации, той просто не контролира своите емоции и действия. Това означава, че може лесно да премине линията на допустимото и да извърши престъпление. По-късно се крие, зад състоянието на афектиран. Изненадващо е, но мнозина ще повярват на убедителните му извинения.

Дева

На пръв поглед усърдният и предпазлив представител на зодия Дева всъщност може лесно да води най-опасните зодии в Зодиака. Девата е толкова умна и благоразумна, че ако реши да извърши престъпление, ще го направи възможно най-качествено. Интересното е, че Девата рядко прекрачва закона в своя полза. Ако става дума за отмъщение над нарушител, тя способна на много.

Скорпион

На външен вид спокойният и безобиден представителят на зодия Скорпион също заслужено допълва списъка с най-опасните от Зодиака. Той е недоверчив и ревнив, трогателен и отмъстителен. Но всички тези качества, като правило, се пазят далеч от любопитни очи. Скорпионът изглежда мек и пухкав. Не познавайки истинската природа на Скорпиона, много и неочаквано се сблъскват с неговия гняв и жестокост. И ако си спомняте, че Скорпионът принадлежи към стихията Вода, става ясно, че емоциите в него бушуват сериозни. Затова е по-добре да не гъделичкате нервите на този хищник. Все пак никога не знаеш!

Стрелец

Ако други опасни зодии представляват реална заплаха, то Стрелецът не принадлежат към тях. Представителят на зодия Стрелец е, така да се каже, добър садист. Той е оптимист към живота и обича да изненадва публиката с черния си хумор. Той е в състояние да извърши престъпление, също толкова лесно, естествено и с усмивка на лицето. Като цяло по природа Стрелецът е дружелюбен и не злонамерен. В името на експеримента обаче, винаги с удоволствие ще се съгласи на луди и рискови приключения. Наред с това, забавлението за него е по-скъпо от материалната печалба.

Източник: actualno.com