Шарън Стоун бе забелязана в компанията на привлекателен по-млад мъж по време на премиера на филм в Лос Анджелис през уикенда. 63-годишната звезда от „Първичен инстинкт“ прекара известно време с мистериозния непознат на коктейла след прожекцията и си тръгна под ръка с него. Таблоидите веднага се заинтригуваха от самоличността на мъжа до актрисата и дори призоваха читателите си да им пишат, в случай че знаят кой е той.

През лятото Шарън Стоун неколкократно бе забелязвана в компанията на 25-годишния рапър RMR, и дори плъзнаха слухове, че има връзка с него. Човек от близкия им кръг обяви тогава, че актрисата определено има бурно лято и че двамата се наслаждават на компанията си и си прекарват времето заедно прекрасно. Шарън Стоун, която е била омъжена два пъти – за Майкъл Грийнбърг и Фил Бронщайн, винаги се е радвала на внимание от страна на мъжете.

Тя е била в интимни отношения и с актьора Крисчън Слейтър, кънтрипевеца Дуайт Йоакам, бизнесмена Анджело Бофа и др. Въпреки богатия си опит с мъжете, миналата година актрисата изрази разочарование от неискреността на хората и обяви, че приключва със срещите и връзките. "Приключвам със срещите, защото виждам, че хората не са искрени и просто не заслужават моето време. Наслаждавам се на времето, прекарано с децата и приятелите ми", каза тогава Стоун.