Макар лятото да свърши, тенът вече да избледнява и чорапите да заменят искрящия педикюр, едно нещо остава модерно през всички сезони. Красивите крака винаги са на почит в мъжките фантазии. А когато същите тези крака са "прикачени" към известно тяло, комбинацията от сексапил избухва и най-естествено ни идва на ум да подредим всички звездни крайници в класация. 

И така на челно място е любимата приятелка Дженифър Анистън. Прехвърлила 40-те години, преживяла множество любовни разочарования, но здраво стъпила на красивите си крака, Джен е златният медалист в тази класация. 

Втората позиция е за атлетичната Камерън Диас. Тя е работила като професионален модел преди да стане актриса и често е била канена на кастинги за реклама на бельо. 

Елизабет Хърли присъства и в класации за красив бюст, коса, очи и какво ли още не. Но ето, че и за крака ще я отличим с трето място.

Под №4 сме класирали макар и не много дългите крака на Ева Лонгория. Предвид това, че отчаяната съпруга не е дръпнала много на височина, е ясно, че и крайниците й няма начин да са с максимална дължина. Но за сметка на това й стоят прекрасно. А и си личи, че са доста поддържани с физически упражнения.

Физиономията на Виктория Бекъм отдавна не е нещо, което да я класира сред красавиците на Холивуд. Виж, когато става дума за крака, обаче, Пош Спайс си заслужава място №5. 

Шестица в бележника получват бедрата на Риана. Певицата привлича мъжкото внимание най-вече след клипа си с Джей Зи към песента "Umbrella", където чупи стойки на висок ток и с много къси панталонки (тип бельо). 

Марая Кери не е оперирана от самочувствие и с право. Крака й се подреждат под №7 при нас, но тя вече цяло десетилетие и отгоре радва мъжкото око с мини полички и тесни панталонки, които перфектно очертават стегнатите й бедра. 

И на финала под №8 финишират краката на Сиена Милър.

Ако не сте съгласни с класацията ни и искате да добавим още красиви и известни крака, не се колебайте да дадете вашето предложиение!