В две поредни издания на играта „Стани богат“ тази седмица в стола на богатството ще седнат най-възрастният и най-младият участник в „Стани богат“, записани до момента.
На 24 май от 19:00 часа зрителите ще имат възможността да проследят играта на 86-годишния икономист Лукан Динов. Веднага след него изпитанието на телевизионното състезание ще премине и най-младият участник – осемгодишният Сава Попов от Варна. Второкласникът от музикалното училище „Добри Христов“ успял да убеди родителите си да участва. След тяхното съгласие съвсем сам попълва анкетата на сайта на БНТ и преминава предварителното интервю за кандидатите.


За участието на Сава Попов в „Стани богат“ за първи път ще бъде променена и конфигурацията на местата за водещия и участниците. Без право да отговаря, подсказва или съветва, до Сава Попов ще седне неговият баща Павел. Най-малкият участник в „Стани богат“ този сезон свири на виола, обича да чете книги за митология и твърдо вярва, че богатството не се измерва само с пари.
Двата епизода на телевизионната игра „Стани богат“ с участието на Лукан Динов и Сава Попов ще бъдат излъчени на 24 и 25 май по БНТ.