90 лири ще бъде средната цена за билет за концерта на Слави Трифонов в Лондон. Водещият и „Ку-ку бенд“ ще свирят в музикалния гигант – зала O2 Арина (The O2 Arena), Лондон, на 9 юни тази година. Това ще е тяхното трето излизане на сцена в британската столица, след концерта им в зала „Астория“ през 2004 година и след като през 2016 г. българска публика напълни зала Wembley Arena (Уембли Арина) и пя с тях български песни.


The O2 Arena е мултифункционална зала с 20 000 места. Тя е най-голямата в Европа и една от най-модерните зали в света, разполагаща с огромни технически ресурси. В нея е играл Григор Димитров, а изпълнители от ранга на Браян Адамс, Шакира, Деми Ловато и Кейти Пери ще напълнят залата в дните около концерта на „Ку-ку бенд“. Именно на тази забележителна сцена Майкъл Джексън планираше да изнесе последните си десет концерта през 2009–2010 година. Справка в интернет показва, че най-евтините билети за концертите, които вече са в продажба започват от 90 лири. Билетите за Трифонов ще бъдат пуснати в петък.
Повече от половин година са текли преговорите за концерта, разказа музикалният продуцент Евгени Димитров, като, по думите му, за успешния им завършек е помогнал концертът в зала Уембли Арена, който Слави и „Ку-ку бенд“ изнесоха преди две години в Лондон.