Андреа а-ха да остана без хонорар след участие в Крумовград, разказаха пред „Уикенд” източници от родопския град. Преди време кметът Себихан Мехмед поканил блондинката да весели хората на празник на града. Той се възползвал от ниския хонорар на миньончето - 1500 лева, и смятал, че така ще осигури известна певица за добри пари, а хората ще са предоволни.

Градоначалникът не ползвал социални мрежи и не подозирал, че Андреа пипа всичките си снимки с фотошоп. Той очаквал пред него да се появи русо, дългокрако и слабо сексапилно Барби. В уречения час обаче на срещата се изсипала ниска и доста пухкава дама, по-подходяща за санаториума на д-р Емилова, отколкото за сцена. Ошашавеният Себихан Мехмед започнал да спори, че имал уговорка да пее Андреа, а не никому неизвестна певица. Изумен, Мехмед дори отворил телефона си и показал как изглежда фолк певицата и настоявал, че 90-килограмовата дебеланка пред него няма нищо общо с образа от видеоклиповете.

За околните ситуацията била комична, но за кмета и самата Андреа – трагична. Управникът на Крумовград спорил половин час, че жената пред него не е Андреа, но в крайна сметка склонил я качи на сцената. След края на плейбека на чалга дивата, тя все пак получила някакви пари, но до последно градоначалникът бил убеден, че това на сцената не е Андреа, а западнала кръчмарска певица.

„Не знам как самата Теодора преживява тези ситуации, но е много срамно, че на живо няма нищо общо с образа си от снимките в социалните мрежи. Жалка картинка! Всички обработват кадрите, но тя много прекалява. Не може да си висока 1,60 см, с къси крака, а да се правиш на Ирина Шейк”, смеят се в жанра.

колаж:Уикенд

снимка:инстаграм андреа