Американската актриса Мишел Родригез разказа, че ако иска да разкрие сексуалността си ще го направи пред камера, съобщава Contactmusic.

Актрисата от "Avatar" е одумвана, че има хомосексуални наклонности. Въпреки че никога не го е потвърждавала, сподели, че ако има нещо да доказва ще го заснеме.

"Ако исках да разкажа на хората какво правя с вагината си, щях просто да заснема порно касета и да я пусна в Интернет. Масово хората не знаят пълната история и за какво става на въпрос, те искат просто на всичко да има етикети, да го категоризират някъде в мозъка си и да не се занимават повече с това. За мен това е пълен мързел", заяви красавицата пред сп. Style.

На няколко пъти е имало слухове, че Мишел Родригез е интимна приятелка със звездата от Терминатор 3 Кристина Локен.

31-годишната звезда от S.W.A.T сподели също, че се възхищава на Анджелина Джоли, най-вече заради нейните екшън роли и сексапила, който струи от нея.

"Обичам жени като Анджелина, поради тяхната възможност да излъчват едновременно чувствена женственост и мъжка сила. Тя е един от тези хора, които винаги ще бъдат секси, независимо от тяхната възраст", допълни Мишел Родригез.