Докато Слави Трифонов, в циганска премяна, празнуваше снощи 20 години от старта на студентската програма "Ку-ку" с Влади Въргала и Камен Воденичаров, бившият му съдружник и мозък на студентското шоу Любен Дилов-син се веселеше в много по-красивата компания на бившите певици на Дългия - Десислава Добрева и Александра Раева, увери се на място .

Поводът за купона беше краят на кастингите за телевизионното шоу "България търси талант" с продуцент Магърдич Халваджиян, в което Дилов и Алекс Раева са съответно член на журито и водеща.

Деси Добрева дойде в столичния клуб "Маскара" по покана на Алекс, с която не прекъсват връзка дори когато са на различни континенти. Двете са приятелки, въпреки многобройните опити да ги обявят за врагини и да ги скарат. Деси се мести от Варна в София, защото ще става водеща на "Полет на нощта". Цяла вечер Алекс Раева наред с Магърдич, Хилда Казасян и Любен Дилов диджействаше на купона, но за разлика от тях и пееше здраво. През останалото време са веселеше и танцуваше с Деси.

Другата водеща на шоуто Мария Игнатова не се появи. "Тази вечер се навършават 20 години от създаването на "Ку-ку", припомни Дилов-син от пулта. Той, както обикновено, бъкше от забавни идиотски идеи, като тази да се събират пари за зомбитата в Хаити, които съвсем се разпаднали от земетресението. "Ако не бях аз в журито, шоуто трябваше да се казва "Арменци търсят талантите на България", каза Дилов-син. Факте е, че освен него, кандидатите подбираха Магърдич и Хилда Казасян.