Попфолк телевизията "Фен" ще отбележи своя шести рожден ден с национално клубно турне, което ще премине през 13 града и ще продължи един месец. Ще разочароваме онези, които очакват батални сцени между врагините Теодора и Алисия.

Те ще се разминат зад кулисите и във времето. Алисия ще постави началото на турнето на 14 октомври в Ямбол, след което ще продължи с участията си в Хасково и Бургас през следващите две вечери. Тя ще излиза на сцената заедно с младите надежди на попфолка Джордан и Стефани.

Алисия обаче ще се размине с най-голямата си конкурентка и бивша приятелка Теодора. Публична тайна е, че двете певици "не се дишат", заради борбата коя е по-голямата звезда на телевизия "Фен". Брюнетката ще включи в турнето на медията заедно с Тони Стораро и Славена. Те ще пеят във Велико Търново, Плевен и Монтана от 21 до 24 октомври.

В музикалната обиколка ще се включат над 20 изпълнители, които ще пеят в заведения и ще участват в основаването на национален фен клуб на медията.

Музикалната щафета ще бъде поета от Вероника, Ерик и Румина, които ще зарадват феновете си от Варна, Добрич и Габрово. Празничният маратон ще бъде продължен от Крум, Ивена и Джина Стоева в Пловдив и Благоевград. Кулминацията на рождения ден ще избухне на 12 ноември в 6 софийски клуба.