Ако поне веднъж си виждал снимка на Амбър Роуз, то вероятно вече знаеш доста за нея, защото тя не е образ, който оставя хората безразлични. И в месеца на front row и backstage новини от всички важни точки на планетата няма как да не обърнем внимание на това чудо на модата и стила.

Сочната мулатка с италианска и ирландска жилка е известна най-вече с това, че дълго време държи в омаята си сърцето на рапъра Кание Уест. Това обаче съвем не изчерпва нейната характеристика.

Красивата блондинка с почти обръсната глава и удивителен гардероб има запазено предно място на всяка седмица на модата, а влюбеният Кание я държи непрекъснато за ръка.

Амбър Роуз е безусловна модна икона. Сочна, но в перфектна форма, бившата екзотична танцьорка никога не пропуска да демонстрира екстравагантния си усет за модата. Дали с рокля на Гарет Пю, която показва повече, отколкото скрива, дали с електриков клин, който описва облите й форми или с мини пола, мини шорти, мини топ и всичко останало, което е по-мини и от самата й късо подстригана изрусена коса, Амбър никога не изглежда зле.

Родената през 1982 г. госпожица Роуз е работила като модел, откъдето вероятно е и усетът й за стайлинг, макар че повечето от кадрите й за списания не включват много дрехи. Най-известна е голата й фотосесия за Smooth Magazine, както и участието й в рекламната кампания на кецовете на нейния любим, произведени в съдружие с Louis Vuitton.

Около Амбър винаги има скандални новини. Можете да прочетете, че е бисексуална, стриптизьорка, измамница, лесбийка, но фактът, че с претенциозния господин Уест са заедно вече година, ни кара да заложим на истинската любов тук.

Любимото занимание на екзотичната двойка определено са седмиците на модата. Именно по време на Нюйоркската седмица на модата през февруари 2009 е и тяхното запознанство. Още тогава таблоидите определят госпожица Роуз като „перфектната половинка" на Кание, заради нейния „вадещ-очи стил и поведение", точно като неговия.

Що се отнася до стила на обличане на Амбър, то това е наистина нейната сила. За бунтарката не важат тенденциите, защото тя има свое мнение за всяка визия.



Често залага на най-крещящи цветове и комбинации, и докато списанията я оплюват за това, тя вече е преминала към сексапилна стилна червена рокля, в която само дръзката прическа я отдалечава от върха на изискаността.

Амбър почти никога не се разделя с големите слънчеви очила, дори по време на ревютата. Не, всъщност, особено по време на ревютата.

С любимия й обожават да скандализират природозащитниците като демонстрират изключителното си благополучие постоянно, облечени с дълги до земята животински палта.



И все пак фактът, че наричат влюбената двойка „сплетените ръчички", заради силната им демонстрация на привързаност е толкова очарователен, че сме склонни да им простим прегрешението спрямо природата.

Седмиците на модата продължават с пълна сила до средата на март, а ние ще следим с интерес бъдещите превъплъщения на Амбър.

Красавица и бунтарка със собствен стил, каквито мислехме, че вече не съществуват. Амбър Роуз е една своебразна модна революция. Как да не я обичаш?

източник: