Един от най-симпатичните зевзеци на малкия екран - Андрей Арнаудов, навърши "цели" 30 лета вчера. Кръглата му годишнина съвпадна с титаничния финал  на "Мюзик айдъл 3", чиито продуценти вече втора година са с другаря му от пясъчника пред блока Иван Христов. 

Минути след оповестяването на новото име в българския шоубизнес, водещият поведе екипа си към столично езеро. Там го очакваха близо 300 гости, за да полеят на открито двойния празник - края на изтощителния, но успешен като реализация формат и воаяжа му към Христовата възраст.

Още днес Андрей ще потегли на почивка в компанията на любимата си Даниела, но само за пет дни и в рамките на татковината. Преди това направи бърза дисекция на третия сезон на риалитито спрямо предходните два. "Не искам да ги сравнявам, защото по всеки един се работеше в различни условия и с различен екип, но съм изключително доволен от това издание. През цялото време печелехме в рейтингите спрямо конкурентните продукции. Резултатите показват съотношение 60/15 в наша полза спрямо "Страх" и 35/30 спрямо "ВИП Брадър 3". След финала на последното продължихме да водим пред "Царете на комедията" и "Стани богат" по Нова. Адски съм щастлив, че "Мюзик айдъл 3" направи гигантска крачка не само в телевизионен аспект, но и в чисто човешки. Като допуснахме Македония до участие, помогнахме на хора, разделени от политически шаблон от 90-те години, отново да се опознаят. И най-готиното - форматът в крайна сметка помага на група млади хора да сбъднат мечтите си."

Синът на диригента Васил Арнаудов вече издаде, че ще скъса с отбора на ергените в края на лятото, но далеч не е толкова словоохотлив що се касае до проектите на фирмата си "Междинна станция". Планираната рокада при водещите на "Сблъсък" и преговорите им за късно вечерно токшоу след това на Слави по bTV засега остават с въпросителна. "До края на месеца "Сблъсък" е във ваканция, после до началото на новия тв сезон ще си го водим с Иван. За останалото просто очаквайте включване."

източник: "Монитор"