Спомняте ли си как започна любовната история на Брад Пит и Анджелина Джоли? Страстта между двамата пламна на снимачната площадка на лентата "Мистър и Мисис Смит". Няколко горещи сцени във филма бяха достатъчни, за да родят началото на тяхната любов и в реалния живот.

Сега, както знаете, Анджелина се снима заедно с Джони Деп във филма "Туристът" и всички се питат ще се повтори ли тази история отново.

Магнетизмът на Джони, сексапилът на Анджелина и романтичната атмосфера във Венеция (където се снима филмът) са достатъчна предпоставка половинките на актьорите да се чувстват притеснени. А когато добавим и няколко горещи сцени между Джоли и Деп, нещата могат да излязат извън контрол...

Приятел на звездното семейство Брад Пит и Анджелина Джоли разкрил пред медиите, че актьорът е силно притеснен от близостта на половинката му с Джони Деп.

„Брад Пит не иска да демонстрира ревността си, но определено се чувства некомфортно от мисълта, че Анджелина е толкова близо до един от най-красивите мъже на света", разказал приятел на актьора. Брад обаче не е единственият, който се притеснява как ще се развият отношенията между Джоли и Деп извън снимачната площадка.

Половинката на Деп - Ванеса Паради, обстойно разгледала сценария на филма, разучила графика на снимките, за да разбере кога ще бъдат любовните сцени между Джони и Джоли.

"Анджелина е известна с това, че обича да снима секс кадрите си напълно гола. Джони пък е единственият мъж, от който Брад се чувства застрашен. Той дори е наредил на бодигардовете, които охраняват снимачната площадка, да му казват какво се случва, за да не се окаже глупакът, който последен ще научи за връзката между Джони и Анджелина", разказал близък приятел на Бранджелина.