Анджелина Джоли била пристрастена към таблетките за отслабване. Звездата вземала специални химически добавки, които намалявали апетита и едновременно с това я зареждали с енергия, писа bliasak.bg.


Злите езици твърдят, че наскоро на Анджи й прилошало, тъй за кратко време изгубила няколко килограма. Допреди месец тя тежала 52 кг, а днес вече е 47 кг. Хора от снимачния екип на шпионския трилър „Сол", в който актрисата участва, разказали, че никой не я е виждал да слага и троха в устата си, макар снимките да продължавали по цял ден.

Холивудските клюкари веднага пуснали мълвата, че Анджелина Джоли полагала неимоверни грижи за фигурата си, за да задържи съпруга си Брад Пит. Според близки на семейство Джоли-Пит, красавецът все по-често и с по-топли чувства се сещал за бившата си половинка Дженифър Анистън. Той дори обмислял варианта да се върне при екссъпругата си.

"На Брад му липсват спокойствието и забавлението - неща, които бяха част от живота му, когато беше женен за Дженифър. Той няма търпение двамата отново да бъдат заедно", заявил приятел на актьора пред американско издание. Мъжът допълнил още, че Анистън не искала да има нищо общо с Брад Пит, докато той не прекъсне всякакъв контакт с Анджелина Джоли.