Ангел и Златка Димитрова дадоха интервю за Поводът е участието на плеймейтката  в новия клип на Ангел към песента "Актуална".

Покрай снимките на видеото тръгнаха слухове, че Злати е зарязала приятеля си заради певеца. За Signal.bg и двамата казаха, че отношенията им са просто приятелски.

"Златка е много красиво момиче. В клипа зрителите ще видят кадри, които са перфектни. Тя изглежда много добре и аз изглеждам много добре. Ние със Злати сме си приятели. Моята роля в клипа е... играя певец, а Златка пред мен танцува, почти гола. Нормално е, кой мъж няма да точи лиги. Тя е много красиво момиче, ако остана безразличен, медиите ще трябва да пишат други неща /смее се/. Ние със Златка сме си близки като приятели" - каза Ангел.

Златка Димитрова също удовлетвори любопитството ни по тази тема: "Отношенията ни са чисто професионални. Допаднахме си, снимките станаха от първия път. Отдавам го на факта, че от предварителните ни разговори той ми направи доста добро впечатление, доста е внимателен. Доста професионално се държеше и на снимачната площадка. Наистина станахме доста близки и се чуваме по телефона, но само толкова".