Водещата на "Тази сутрин" по Би Ти Ви Анна Цолова твърди, че открива само плюсове в това, че работи в телевизията заедно със съпруга си Васил. 

"Не мога да си представя мъжът ми да е, да речем, чиновник. Как бих могла да му обясня, че трябва да ставам нечовешки рано, че никога няма нищо сготвено, че вечер предпочитам да не каним никого, никъде да не излизаме и че трябва да си ляга с мен в 9 вечерта. А на Васил, който е оператор в Би Ти Ви, му е ясно защо е така и в това отношение имаме пълно разбирателство.

В самата телевизия почти не се засичаме, не си общуваме, не натрапваме интимните си отношения пред публиката. Да, той е човекът, когото обичам и е баща на детето ми, но не демонстрирам това", споделя Ани в интервю пред в. "Седмичен Труд".

Тя разказва също, че й е трябвало доста време да се реши да роди първото си дете, но откакто се е появил на бял свят Калоян и след като са отминали емоционалните и хормоналните следродилни стресове, вече си мисли колко хубаво би било да има още едно дете вкъщи.