Певицата Антонина Илиева е родена на 16 май 1980 г. в град Враца. Истински фурор прави парчето й "Горещо". Тя се изявява и като текстописец във всички нейни песни.

- Здравей Антонина - как се чувстваш като майка и осъществена жена?!

- Чувствам се жена, помъдряла и отговорна. Моят син ме стимулира да продължавам напред по-амбицирана от всякога.

- Твоя син Денис на колко години е и кой е неговият татко, и в какви отношения сте с него в настоящия момент от твоя живот?

- Захарчето, както го наричаме, е вече на 4 години. Татко му не е медийна личност и няма нищо общо с музиката. Живеем заедно.

- Преди срещата с бащата на детето ти си имала 2 години и половина връзка с певеца Константин - така ли е?

- Вярно е, но искам да поясня, че беше доста отдавна. Но все още, където и да отида на интервю, това е първият въпрос, който ми задават журналистите.

- Къде се запозна с Коцето и кой направи първата крачка към интимната ви връзка?

- Лияна ни запозна. Е, нали е мъж, естествено, че той я направи!

- На кой ден от запознанството ви започнахте да правите секс?

- Честно да ти кажа, беше доста отдавна и не си спомням точно на кой ден, но не сме се бавили много, ха-ха-ха. Те нещата или стават, или не стават. Като има тръпка, улавяш момента.

- Като какъв определяш Константин в леглото като любовник?


- Ако ме беше питала, когато бяхме заедно, с удоволствие бих ти разказала с подробности, но сега всеки от нас си има някого и ще бъде липса на уважение от моя страна.

- За какво най-често се карахте двамата, кой беше по-ревнивият?

- Мисля, че аз бях по-ревнивата.

- Може ли да се каже, че той е мъж, на когото „очите му шарят" и доста се заглежда по други жени, независимо дали има сериозна връзка или не?!

- Не, не мисля, по-скоро жените го нападаха. То като гледам, сега е съвсем същата ситуация. Не могат да му устоят и това е, ха-ха-ха...

- Аз съм чувала за многото му изневери по време на връзката му с Райна! А по твое време - как се държеше той в това отношение?!


- Просто истината е, че жените наистина го преследват. Харесват го.

- Вярно ли е, че между теб и Райна е имало дългогодишно съперничество за сърцето на плейбоя Константин?!

- Не, няма такова нещо. Ние с Коце се разделихме доста преди той да се запознае с Райна. От моя страна никога не е имало някакво съперничество с нея, предполагам, че и при Райна ще е същото. Ние сме били с един и същи мъж, но в различно време. Това не ни прави конкурентки.

- Имало ли е моменти, независимо дали Константин вече е бил обвързан с Райна, вие да сте излизали тайно двамата, дори да сте правили секс?!


- Не, не сме се виждали, а и аз не бих била с някого, който е обвързан с друга и не е само мой.

- Той казвал ли ти е, че те обича - а ти на него?

- Да, разбира се. Все пак бяхме заедно повече от 2 години, между нас имаше любов и чувствата ни бяха много истински.

- Планували ли сте двамата да имате дете, дори семейство?

- Бяхме малки, когато се срещнахме. Не сме планували нито брак, нито деца. Да, шегували сме се на тази тема, но нищо сериозно не сме решавали.

- Сега Константин твърди, че е със скромно 20-годишно момиче на име Надежда! След като сте приятели, той споделял ли е с теб как са се запознали с нея и дали наистина е влюбен?!

- Ние не сме чак толкова близки в момента, все пак имам мъж, нормално е да спазвам благоприличие. Запознах се с новата му приятелка на негово участие, много е мила и хубава, сигурно я обича, щом е с нея.

Светлана Терзиева - СЕСИЛ/ източник: БЛИЦ