Уважаеми колеги,

От близо месец в медийното пространство Боряна Пантелеева, представяща се с псевдонима Бриана, изказва различни твърдения за музикална компания "Ара мюзик" и собственика й Виктор Касъмов.

В тази връзка бихме искали да изразим позицията си и да внесем необходимата яснота по въпроса.

Боряна Пантелеева има сключен договор с "Ара мюзик" от 12.09.2007 г., който и в момента е действащ. От тогава до сега ние сме отчели сериозни неизпълнения на договора от страна на г-ца Пантелеева. Препоръчваме й да прочете внимателно клаузите по въпросния договор и след това да сипе обвинения по отношение коректността на взаимната ни работа. Конфиденциалността на документа не ни позволява да цитираме конкретните клаузи, които г-ца Пантелеева не е спазила.

С липсата на всякаква трезва преценка за ролята и мястото на "Ара мюзик" в музикалния живот на България си обясняваме абсурдните твърдения на госпожицата за пътя на постигане на успех като артист-изпълнител. Поради тяхната абсурдност и липса на всякакви основания ги считаме за откровена клевета, целяща подронване авторитета на музикалната компания и нейния собственик.

Невярно е и нейното твърдение, че няма записана песен с "Ара мюзик". Такава е реализирана и нека г-ца Пантелеева си припомни този доказуем факт.

В тази връзка за нас е неоснователен и необясним интереса на вас журналистите към недостоверните, скандални, лишени от всякакви морални задръжки изказвания на Боряна Пантелеева! Нашият опит доказва, че изпълнители, които искат да постигнат траен успех, не се осланят единствено и само на такива похвати. Показателни са талантът, гласовите възможности и реализираните музикални продукти и именно тях аудиторията оценява.

"Ара мюзик" е утвърдена компания с доказани успехи през годините. Ние сме продуцирали, менажирали и издавали десетки имена, които нямат нужда от представяне, като например: Николина Чакърдъкова, Володя Стоянов, Гуна Иванова, Румяна Попова, дует "Авеню", Лия, Кати, Тони Стораро, Кали, Джина Стоева, Емануела, Алисия и много други. Ние не падаме до низки страсти и не издребняваме, а сме положително настроени и коректни към всички, с които работим, което ни е помогнало да се развиваме и градим авторитет през всички години на съществуване на компанията.

Израз на добрата ни воля е и това, че Бриана все още фигурира като артист-изпълнител във фирмения ни сайт www.aramusic.bg и всеки може да почерпи информация за нея оттам.

Взаимоотношенията ни с г-ца Пантелеева ще бъдат уредени според правните норми на Република България.

Благодаря за отделеното време и внимание!

18.12.2008г. С уважение: Виктор Касъмов
гр. София /управител "Ара мюзик"/