Истински арабски шейх сериозно си е паднал по актрисата Сонгюл Йоден, изиграла героинята Инджи в хитовата турска сага Перла. Според таблоидите в Турция, петролният магнат Мансур Ал Фахим от Абу Даби затрупвал тв звездата с подаръци и комплименти. Той непрекъснато й звънял и я канил на екзотични воаяжи по целия свят.

През тази есен милиардерът наема частен самолет, който да отнесе и двамата в Тайланд, гласи клюката. Изненадана, Сонгьол първо отказала поканата, но не след дълго приела примамливото предложение. Според папараци двойката празнувала лудешки цяла нощ в тузарски хотел в Пукет, след което двамата отлетели за Абу Даби. Там тя била личен гост на арабския бизнесмен, който поднесъл специален обяд в нейна чест. Менюто включвало филе миньон, бели трюфели и няколко бутилки от най-скъпото вино, лична селекция на шейха.

Как ще се развие от тук насетне авантюрата, никой не се наема да прогнозира, но поради големия интерес към сериала в арабските страни, много богаташи се надпреварвали да предложат на Сонгюл главна роля в нови филмови проекти, които са с огромни бюджети. Докато гостуваше в София, Йоден заяви пред СЛАВА, че Перла е постигнал зашеметяващ успех в тези страни и затова през ден получавала оферти за работа.

Този месец последният й филм Горчива любов ще бъде разпространен първо именно в тези държави. Инджи продължава да твърди, че в момента няма половинка до себе си, тъй като имала много големи претенции. „Той трябва да е добър по душа, откровен и истински професионалист, без значение каква е професията му", казва чаровницата.

Преди време актрисата беше омъжена за Джанберг Учуджу. След развода с него има връзка с режисьора на Перла - Керем Алъшък. Злите езици твърдят, че е минала и през леглото на „турския Брад Пит" - актьора Къванч Татлъту, известен като Мехмет.