Една от най-популярните двойки на Острова - Черил и Ашли Коул, отново се събраха под един покрив в собствения им дом в област Съри. Това обаче не е новината, която много хора в Англия искаха да чуят - а именно, че двамата са решили да продължат брака си. 
 
Певицата Черил, която преди месец обяви в официално обръщение към медиите, че напуска бранителя на Челси след поредните разкрития за негови изневери, се е съгласила най-накрая да се види на четири очи с футболиста. Тя била категорична, че няма никакво намерение да се връща при него, но в крайна сметка е склонила двамата да се видят и Ашли да каже своята версия за събитията, които ги разделиха преди около месец.

Вчера левият бек на английския национален отбор се завърна в семейния дом в Съри след три седмици на рехабилитации в Биариц, Югозападна Франция. Той бе докаран на Албиона от частния самолет на собственика на Челси Роман Абрамович. Руският милиардер също взе отношение в семейните скандали на Ашли и Черил, като глоби жестоко своя подопечен за забежките му. 

Според таблоидите в Англия, няма никакъв шанс Черил да се върне при своя съпруг. Интересно е да се види обаче дали играчът на Челси няма да успее да я убеди в обратното, независимо от твърденията на пресата.

източник: