В ефира на радио "Сигнал плюс" слушателите чуха интервюта на две от звездите в попфолка, които вече имат допирна точка. Азис коментира новото парче на Андреа, в което той е взел участие - "Докосвай ме".

"Андреа - страшно много я обичам. Много отдавна, още в началото на кариерата ú много си я харесах. Аз участвам в "Докосвай ме", да, мои са вокалите, пак ще се повторя, винаги съм я харесвал. Защо пък да не помогнеш на приятел?! Ако аз имам нужда, съм сигурен, че и тя ще се отзове, ще дойде, ще удари едно рамо. Мисля, че такива неща трябва да се случват, не може между нас да има само интриги и клюки. Повярвайте ми, дълбоко вътре в нас има добра нотка, добро. На Андреа парчето е божествено и с мен, и без мен щеше да си стане хит" - така коментира Кралят на фолка един от новите проекти на Андреа.

Той се възползва от ефира на столичното радио, за да зададе въпрос на нашумялата певица. "Искам да разбера на коя западна певица се оприличава чисто визуално, защото на мен изключително много ми прилича на Christina Aguilera и Lady Gaga. Въпросът ми е такъв: Би ли тръгнала по стъпките на Лейди Гага, би ли рискувала с начина ú на обличане и поведение?"

Андреа не се поколеба и даде отговор на провокативния въпрос, отправен от Азис. "Чувствата ни с Азис са напълно взаимни! Това, че световните звезди диктуват модата, е неоспорим факт. От тях има какво да видим и учим, но не ми се иска да се оприличавам. Вярно е, че се влияем винаги, дори не само аз, а и моите колеги, но ми се иска да имам собствен стил. Като че ли всички тръгваме по стъпките на Лейди Гага, по-разкрепостените певици, всички се влияем" - така отговори Андреа.

Естествено, дадохме възможност и на певицата да коментира новата си песен "Докосвай ме". "Той Азис ми направи цялата песен. Ако сте слушали, цялата песен е с неговите вокали, които са уникални. Тази песен стана съвсем случайно, тя е по идея на Кости. Тя беше записана покрай вокалите за "Мен си търсил". Използвахме вокалите на Азис и стана уникална" - завърши Андреа.

източник: