Екскулзивно парти  на луксозното дамско българско бельо "Тони Ланс" и проекта  "Модел на годината" на FH1 Models превърнаха за една нощ култовия бар Марсилия във венецианска модна сцена.

Много тайнствени и секси маски, актуалните паунови пера и стилното бельо показаха предпримиерно момичетата, които ще вземат участие тази събота в надпреварата "Модел на годината" в Казино Вива! Шератон.

За първи път моделите на агенция FH1 представиха актуалните модни тенденции за пролет-лято 2010 и показаха стил и грация. 

За да сверят часовниците си с модата на Тони Ланс тук дойдойха поппринцеската Анн Джи, топводещата на Планета Симона Първанова, екцентричният Денди, моделът Ава Крондева, "Вашето Слънчице" Ани Иванова от прогнозата на времето по Нова тв, палавата фея на светските новини Нели Пандилова - Клуб нюз и Наско Лазаров - ПРофайл.

Повече за "TONY LANS": С фантастичен  дизайн, луксозни материи и изтънчен стил "TONY LANS" сбъдва и най-съкровените мечти на дамите. Всеки модел от колекциите е завладяваща комбинация от елегантност и закачлива романтика, а съчетаването на чувството за комфорт и съблазън популяризира търговската марка "TONY LANS" както на българския, така и на световния пазар в страни като Германия, Унгария, Португалия, Франция, Македония, Испания и Австралия.

Заедно с класическите кройки, главният дизайнер г-жа Антоанета Кисимова се стреми да вмънкне и тази нотка страст, която загатва тайно женския сексапил и акцентира върху формите.

Вплитането на нетрадиционни елементи и аксесоари при изработката на уникални корсети, сутиени или бюстиета от коприна, тафта, шифон, дантели и др., декорирани със скъпоценни камъни, бродерии, мъниста, естествени пера и перли, както и непрекъснатото търсене на нови материи, усъвършенстват красотата в конструкцията.

За сезон пролет-лято 2010 г. фирмата залага на цветовете слонова кост, морска пяна и праскова. Бельото в тези нюанси символизира невинността. Така нежните цветове в допълнение с дантела придават още повече елегантност на фигурата.

Бохемският шик и завръщането на лукса от 40-те години ни отвежда до провокативния стил в дамското бельо и го превръща в един различен  outfit на ежедневието ни.

Като шепота на падащи листа материите  за този сезон са по-нежни и ефирни отвсякога. Драпираните и плисирани платове смело напомнят величието на древногръцките богини, но прозрачните и многопластови ефекти също така са водещ фактор.

На фона на вечните черно и бяло, бельото с цветове като тъмно индиго, персийско синьо, аметист и виолетово в загадъчните им нюанси е предназначено за чувствените жени. Комфорт и елегантност - на тези качества държат всички истински почитателки на стилното бельо.

Благодарение  на иновативните си идеи, още от създаването си фирма „ЛАНС" участва в редица модни събития и дефилета. Тя е единствената българска фирма за бельо, стъпила на световния моден подиум - FASHION TV. Като подпис на женската изтънченост, бельото с марка „TONY LANS" веднага може да бъде разпознато по страниците на модните списания и светските предавания.