Бившето Плейбой зайче Кендра Уилкинсън гордо изпъчи наедряващото си коремче на червения килим на 14-ти юли, ведна след като се завърна от меден месец. Съпругът й Ханк Баскет е безумно радостен от мисълта, че ще става татко.

Както вече писахме,  Никол Ричи очаква второто си дете. Само година и половина след като се роди дъщеря й Харлоу, приятелят на Никол - Джоел Мадън няма търпение семейството им да се увеличи. 

И да крие и да не крие, Жизел е бременна и това ясно си личи вече. Последната й снимка ни показа заобленото коремче на манекенката. 

"Анатомията на Грей" ще се увеличи с още един член на екипа. Главната героиня в хитовия сериал Елън Помпео е в средата на бременността си.

Сара Мишел Гелър и Фреди Принс Джуниър очакват първото си дете тази есен. "Надявам се да бъда изключително добра майка. А Фреди е така развълнуван от бременността ми, че няма търпение вече бебето да се роди и да го гушка и приспива", казва най-известната "убийца на вампири". 

Преди няколко дни за първи път ви показахме коремчето на Адриана Лима. Тя сияеше от щастие на червения килим по време на партито на Луи Вюитон и показа на всички защо я наричат "ангел", дори когато не е на подиума на "Victoria's Secret".

Матю Маконахи е истински майстор. Той така се е заплеснал по бащинството, че побърза да забременни приятелката си Камила Алвес за втори път, малко след като първородният им син Леви навърши едва една годинка. 

За щастие Дженифър Хъдсън успя да преодолее до известна степен смъртта на близките си, благодарение на бременността си. Нейният много близък (само) приятел Ъшър пипна, както той самият каза "за късмет", наедрелия й корем, след което възкликна "А защо не стана кръстник?". 

Бебе №4 се задава за Хайди Клум и Сиъл. Бъдещият член на това звездно многодетно семейство ще е от женски пол и вероятно ще носи името на майката на Хайди, оповести говорител на моделката и певеца.