Докато повечето мъже прибягват до цветя или шоколад, бейзболистът Дъг Рейнхарт направи доста по-щедър жест, за си върне обратно сърцето на любимата жена. Тъй като става въпрос за хотелиерската наследница Парис Хилтън, мускулестият спортист трябваше да развихри своето въображение и в крайна сметка нае частен и красив остров във Фиджи. Там той заведе на романтично пътешествие разглезената блондинка с идеята да се опита да запали отново огъня на любовта им. 

Явно целта е оправдала средствата, като се имат предвид възторжените отзиви и на двамата в личните им страници в социалната мрежа "Туитър". "Фиджи е наистина едно от най-забележителните места в света. Остров Уадиджи във Фиджи е перфектното романтично бягство, толкова е изолиран и красив", пише Дъг в своя профил.

А Парис добавя: "Обожавам остров Уадиджи, това беше най-невероятната ми почивка. Същински рай е, толкова красив, тих и усамотен. Това е перфектното място за ваканция."

"Дъг беше толкова щедър и сладък. Той наистина успя да я впечатли с този свой романтичен жест. Парис страшно обича да се отнасят към нея като с принцеса. Отивайки във Фиджи, тя разбра колко дълбоко е влюбен той в нея", довери пред "Сън" близък до г-ца Хилтън източник.

Докато се наслаждаваха на взаимната си компания, Дъг и Парис се отдадоха на гмуркане, скай дайвинг и различни видове водни спортове.

По време на престоя им на идиличния остров светската лъвица непрекъснато осведомяваше света за развлеченията си, обновявайки ежедневно своя блог: "Какъв фантастичен ден! Намерих толкова много красиви миди на плажа, а океанът е толкова чист и топъл."

Парис Хилтън и Дъг Рейнхард станаха двойка по Коледа. Лудо влюбени един в друг, малко след това те обявиха, че планират сватба през лятото.

Горещата им връзка обаче се оказа и доста краткотрайна, след като в средата на юни 27-годишната наследница на хотелите "Хилтън" изненадващо заряза бъдещия си съпруг. Вината бе у бейзболиста, който бе засечен от половинката си да заглежда друга жена в нощен клуб в Холивуд. Известната с разюзданото си поведение г-ца Хилтън не успя да сдържи ревността си и му вдигна лют скандал, след което бясна си тръгна от заведението, обявявайки, че това е краят на техните интимни отношения.

След като се раздели с бейзболиста, Парис се хвърли в обятията на футболната мегазвезда Кристиано Роналдо. Двамата изкараха две страстни нощи в града на греха Лас Вегас, след което пътищата им се разделиха.