Световноизвестната ар енд би певица Бионсе Ноулс ще изнесе утре концерт в комплекс "Олимпийски" в Москва, предаде БТА.

Говори се, че за изявата ще й бъдат платени 1 милион долара, съобщи в. "Комсомолская правда". Бионсе неведнъж е пяла в руската столица, но само на частни партита, организирани от руски олигарси.

Твърдят, че дори по време на криза за тях изпълнителката получава по 500 000 долара. Бионсе е поискала да бъде настанена в президентския апартамент на хотел "Риц Карлтън".

Прозорците са с изглед към Кремъл. Организаторите на концерта са споделили, че Бионсе е пожелала в руската столица да има на разположение десет мерцедеса, за да избегне папараците. Освен това ще разчита и на много руски охранители.

В Москва Бионсе е пожелала да се храни само с чилийски костур и дувърска камбала с лимонов сок. Храната трябвало да бъде поднесена в съдове в източен стил. Освен това Бионсе държала да получи два нови броя на любимия си вестник "Ю Ес Ей тудей".

"Най-много бяхме удивени от това, че Бионсе поиска апартаментът й да бъде украсен с бели лалета, на които обаче са махнати тичинките" - споделя един от организаторите на турнето.