Бившата беларуска тенисистка Олга Барабаншчикова, която се изявява като певица и телевизионна водеща след оттеглянето си от корта, засне секси видеоклип към последния си сингъл "Затмение". В лентата шампионката на двойки от "Уимбълдън" за девойки се въргаля в едно легло с... Ричард Гиър. Олга не взела участие в издирването на нейния екранен любовник, но когато кастингът приключил й се обадили от Москва с думите: "Намерихме ти Ричард Гиър!"

"Не обърнах голямо внимание какво ми казаха, просто си помислих, че партньорът ми ще е неговият типаж. Но когато го видях, направо онемях. Приликата беше поразителна. Той приличаше като две капки вода на Гиър в младите му години", споделя вълненията си около снимките Барабаншчикова.

Заедно с младежа тенисистката трябвало да заснеме такива откровени сцени, за каквито преди началото на снимките въобще не можела да си помисли. "Беше ми неловко. Само си представете: наоколо целият този снимачен екип, а аз с чорапи и корсет в леглото трябва да правя такива неща с някой, с който току-що съм се запознала. Отначало ужасно се смущавах. Но след това много бързо влязох в ролята си, пък и как иначе, като имах такъв красавец за партньор. Бих казала, че периодично на снимачната площадка ставаше дори много горещо", смее се Оля. Тя споделя, че е останала много доволна от резултата. "Клипът се получи много ефектен. Отдавна ми се искаше да се представя в изненадващ образ и ето че сега това се случи."

Клипът е сниман в края на март в Москва. Режисьор на лентата е известният Филип Янковский, който е работил с най-големите звезди на руския шоубизнес, като Алсу, Алла Пугачова, Филип Киркоров и други.