Бившата на Кристиано Роналдо - моделът Нереида Гаярдо, се изсмя на мераците на Парис Хилтън да се омъжи за футболиста. Горещата испанка, която бе гадже на футболната звезда в продължение на осем месеца, нарече хотелиерската наследница "поредната бройка" и заяви, че тя е едно от 80-те хиляди момичета, минали през леглото на Кристиано, след като двамата се разделили.

Според нея Роналдо и г-ца Хилтън са пълни противоположности, а амбициите на светската лъвица да да го оплете в мрежите за дълго и заедно с него да засенчат семейство Бекъмови са неосъществими.

"Тя не означава нищо за него. Парис е просто поредната бройка, една от многото, които той е прекарал през леглото си. Всяка седмица се появяват разни момичета и разказват за подвизите си с него. След като ме разкара, не знам с колко е бил. Може би 80 000?", заяви с ирония тя пред испанското списание Interviu, за което позира гола в цялата си прелест.

Тъмнокосата красавица започна връзка с Кристиано Роналдо през януари 2008 година, но в края на лятото романсът им приключи почти без думи. Нереида бе зарязана от португалския ас от разстояние, с sms, а причината за това бе ревнивата му майка.

"Бяхме заедно осем месеца. Прекарвах пет дни седмично в Манчестър и два при семейството ми в Палма де Майорка. Напуснах работа, защото той искаше така. Всичко изглеждаше, че върви добре. Тогава Роналдо беше друг човек. Имахме спокоен живот във всички отношения.

Ние не излизахме по нощни заведения, а сега той пръска хиляди евро за шампанско по баровете. Майка му ни раздели. Тя го манипулира, а той й позволява да го прави. Веднъж Роналдо ми сподели, че майка му и сестра му не ме харесват - и точно това се оказа непреодолима пречка за нашите дългосрочни взаимоотношения", разказа Гаярдо за живота си с португалският ас.

Долорес непрекъснато повтаряла на футболиста, че манекенката не е за него, защото се интересува само от парите му. Съдбата обаче е непредсказуема и често си прави шеги. Така е и сега, тъй като според последните публикации в пресата мамчето вече имала положително мнение за знойната испанка и се опитвала по всякакъв начин да я събере със сина си. Тя съветвала Роналдо да се обади на Нереида и да я помоли да се върне при него.

"Ако това стане, ще се измея в лицето му. Не искам да се връщам назад и да се събирам с някой, който няма лично мнение", непреклонна е Нереида Гаярдо. Според запознати Роналдо още е влюбен в бившата си приятелка и излизал с други, за да я забрави. Испанският модел обаче не иска и да чуе за него: Кристиано ме нарани много, когато прекрати връзката ни с един sms. Той не е достатъчно зрял и има нужда да порасне. Освен това, трябва да спре това, което прави с личния си живот."

"Парис и Кристиано са абсолютно различни, защото тя продава живота си, а той винаги е предпочитал да стои далеч от медийния шум. Противоположностите се привличат, но аз не мисля, че те ще се срещнат отново", каза още горещата испанка.

Що се отнася до изявлението на г-ца Хилтън, че заедно с футболиста ще засенчат най-популярното спортно семейство в света, Нереида заяви следното. "Не искам да съм критична, но те не са в същата лига. Бекъмови притежават класа, усет към облеклото и никога не са превръщали живота си в представление. На Кристиано му липсва това, което Бекъм има в изобилие... опит."

източник: