Само дни след като стана ясно, че плеймейтката Светлана и Денислав от Big Brother 4 са се разделили, тя вече подготвя за сватба с друг.

И то не с кого да е, а с бившето си гадже - заможен бизнесмен. Господинът се занимава с продажба на автомобили и има заведение в Швейцария. Преди да се захване с брадъра, блондинката дори беше сгодена за него.

Светлана и бизнесменът скъсаха миналата година. През пролетта изкусителната блондинка върнала пръстена на любимия си и двамата се разделили. Малко след края на връзката им красавицата се хвърли в прегръдките на Денислав.

Сега, когато плеймейтката и брадърът сложиха край на отношенията си, тя реши отново да се събере с бившето си гадже. Влюбеният мъж отново й дал бижуто, което тя приела на драго сърце.

Светлана е прекарала Нова година с избраника на сърцето си. Двамата са купонясвали в Банско. Тя обмисля да вдигне сватба на морето през юли. Плановете й са да каже "Да" на любимия си на специална платформа във въздуха. "На нея ще има 22 човека, които ще хапват и пийват. Останалите ще купонясват на плажа", сподели Светлана.