Поредният скандал се заформи в „Шоуто на Слави". Борис Солтарийски, за когото всеки си мисли, че е послушното кученце на Дългия, въстана срещу него заради ниско заплащане. Слави обричал на глад и мизерия Боцко, пише в. „Галерия".

Според изданието водещият на шоуто „Стани поп фолк звезда" взимал твърде ниска заплата в сравнение с останалите си колеги, въпреки че изпълнява няколко длъжности.

Възнаграждението на Солтарийски като водещ на музикалното шоу и като беквокалист стъпвало на 2500 лв., докато останалите момчета взимали по 5 бона месечно. Боцко обаче не смеел да се измоли на Слави за повече пари, защото рискувал да остане на улицата. На Дългия никак не му се нравели подобни своеволия и чуел ли за увеличение, уволнявал, без да му мигне окото. Така си заминали маса народ от „Шоуто на Слави".

Това обаче не пречело на Боцко да мърмори по коридорите на bTV, че му е писнало да го подценяват. Солтарийски се оплаквал, че Слави му скъсва гъза от работа, а в замяна не получава нищо. Почти не се прибирал у дома, студиото му станало като втори дом, едва успявал да си вземе един душ у тях и пак се връщал на репетиции. В същото време Славчо постоянно го хокал и навиквал заради лапсусите, които правели с Нели. „Налягайте си парцалите, защото ще ви оставя на Коледа без пари. Казах ви да репетирате повече диалозите си, за да не ми рецитирате като ученици", беснеел Дългия пред двамата водещи.

Припомняме, че след един такъв скандал по време на репетиции Нелито за малко да изяде шамарите от Слави. На Дългия редовно му прещраква нещо и започва да крещи като луд, но двамата беквокали още не му били свикнали.

Те пък се изтрепвали кой да направи по-голямо впечатление на шефа и постоянно си правели сечено. Нели пускала мръсни слухове за Боцко, за да го злепоставя пред колегите. Именно тя спретнала интригата, че Емануела е зарязала Борис, защото бил скучен. Всъщност истината била друга - Солтарийски не успял да издържи на темпото на фолкаджийката, която го ошушкала до стотинка. Това била и една от причините Борис да се оплаква от ниското заплащане.

Така нищо чудно скоро най-верният човек на Слави да напусне шоуто или директно да бъде уволнен от Дългия.