Най-изкусителните и най-търсени топмодели край морето - Бояна Стоева и Диян Христов избиха рибата в "Денсинг старс". Но... не в ТВ-шоуто, а в авангардна фотосесия на фотографа Борислав Чонков.

От риалити шоуто могат само да съжаляват, че още не са поканили Бояна и Диян да бъдат двойка на сцената. Да не говорим колко зрителска аудитория са изгубили заради отсъствието на варненци с осанка на богове и великолепни танцувални умения. 


Вдъхновени от оскарите на радио "Браво" за хубост "Лайфстайл" в категориите "Най-стилна жена" и "Най-стилен мъж", Бояна и Диян направиха уникална фотосесия. Част от снимките са а ала "Денсинг старс", а между двамата има толкова много химия, че дори и Анджелина Джоли и Брад Пит биха им завидели.

В другите фотоси има ретродух, класика и театър. Фенове на манекените с божествени тела умират от нетърпение да разграбят снимките на Диян и Бояна. Ангелоликата дъщеричка на Бояна - Ани, е любимият модел на Борислав Чонков. Мъничето флиртува с камерата и вече има зад гърба си зрелищна фотосесия с мама.