Те нямат никаква професия. Но имат мисия - да преспят с колкото се може повече богати и известни мъже. Цялото им време и енергия са погълнати от това да изглеждат добре. Вечер след 21 часа напускат панелните си апартаменти и се гмуркат в нощния живот на София. Там, където ще намерят Принца за нощта. Може би пък все някога от такава мимолетна връзка ще излезе нещо по-сериозно.

Известни манекенки, момичета на „Плейбой", миски, певици с по една-две песни, които никой не може да запее, и други „успешни дами" са спрягани за най-желаните български жени у нас. Легенди се носят за любовните им авантюри, в които главни герои са не по-малко известни бизнесмени, футболисти или просто столични плейбои - колекционери на „звездни скалпове".
Да привлече някоя елитна красавица към звездния си антураж, гарантира на заможния ерген обществено внимание и много завистливи погледи. От друга страна, щастливката има дивиденти от дружбата си с бизнесмен или футболист. С нея тя си осигурява ежедневно присъствие в медиите, което пък й носи напредък в кариерата. От евентуалната раздяла красавицата също има полза. Като компенсация тя е удостоена с обществено звание: „бившата на..." и ВИП пропуск за всички хайлайф събития.
Не е за вярване, но е факт: доста млади момичета в София се причисляват към т.нар. елит и се вживяват в ролята си на „българската Парис Хилтън"
Повечето от тях имат завидно висок стандарт на живот. В средите на баровците тези момичета се определят като „бръмчалки". Една от най-известните нощни красавици на столицата и мечтата на всеки средно статистически футболист е манекенката Снежина Вълкова. След като се разнесоха слухове за връзките й с известни ритнитопковци стана ясно, че и момичето с най -изкусителните устни също има пристрастия към спортни натури. Легендарното й филмче, на което се чува гласът на нападателя на националния отбор Валери Божинов, още не е видяло бял свят. Никой обаче не се съмнява, че сексапилната Снежина е съблазнила половинката на фолкпевицата Алисия. Не по-малко известна във футболните среди е и любовната драма на моделката с вратаря на „Твенте" Николай Михайлов. Освен с двамата национали, Снежина е известна и с авантюрата си с Киро Скалата, когото след края на романа им нарече „палячо", и сина на Стоил Славов - Жоро Главата. Манекенът Александър Беседин също може да се похвали с интимните си отношения със Снежи. За леглото на Димитър Бербатов обаче се наложи русото изкушение да поведе истинска борба.
Всеизвестен е скандалът на изкусителката с друга елитна красавица от модните среди. Според слуховете блондинката си харесала капитана на националния отбор, но срещнала конкуренцията на Теди Велинова. Дали наистина Велинова е била интимно близка с Бербатов, историята мълчи. Снежина обаче била убедена, че колежката й имала афера с футболиста и го ударила на ревност. Скандалът между двете се разразил, когато моделките се засекли. Теди обвинила Снежина, че е пуснала слух за секс между нея и Бербо в тоалетната на столична дискотека.
Всъщност и самата Теди Велинова има почетна позиция в този клуб. Преди да се разнесе клюката за любовната авантюра на Велинова с Димитър Бербатов манекенката беше известна с връзката си с Румен Бояджиев, син на известен пластичен хирург. Бащата на любимия й направи сериозни инвестиции във визията на манекенката. Теди се сдоби с реконструкции на скулите и устните, на брадичката и гърдите. Естествено, госпожицата се възползва и от малка липосукция на бедрата и дупето. Софийските клюкари шушукат, че Румен се разделил с моделката, след като станало ясно, че тя е влюбена в Бербатов. Докато още се шумеше около секса й с Митко, а Теди упорито отричаше, в спортните среди се заговори за авантюра с друг футболист. Щастливецът се оказа не кой да е, а Благой Георгиев, най-желаният ерген след Бербо и Валери Божинов.