Феновете на Галена празнуват! След дълго очакване, тази вечер в ефира на телевизия "Планета" се завъртя видеото на песента "На две големи". Определено клипът, създаден от Николай Нанков, ще впечатли всеки почитател на родния фолк.

Галена е по-арт от всякога. Вън от съмнение е, успехът се дължи на страхотните почти кибер костюми, подбрани от стилиста Добромир Киряков, които ни показват различните визии на гласовитата брюнетка и ни пренасят в бъдещето. Гримът на Джули - впечатляващ, но ненатрапчив, чудесно допълва облика, а прическите на Жоро Петков дават стиловата завършеност на визията.

Футуристичната Галена, която ни гледа от екрана, излиза извън рамките на клишето за поп-фолк певица и демонстрира европейско ниво. Със сигурност е заслужила вниманието на останалите звезди от чака-рака гилдията, дори и да не са й признали.

Съвсем естествено е, че мнозина ще я сравняват с актуални звезди от ранга на Lady Gaga, така и трябва да бъде. Ние гледаме от световните звезди, а не те от нас и е редно да бъдем в час с най-актуалните тенденции.

източник: