Софи Маринова стана булка за един ден ексклузивно и само за фотосесията на списание ОК! В интервю за новия брой славея на попфолка призна, че обича само един мъж и че му се е врекла във вярност.

Менделсонов марш съвсем в реален план чу една от най-красивите светски двойки на сезона - Весела и Боян Гарчеви. Весела е по-малката сестра на дизайнерката Аля Милушева и след нея младоженците поздравиха Лили Иванова и Нина Николина.

По традиция ОК! Ви доверява поверително и лично всичко от живота на българските и световни звезди - новата водеща на MAD - Рая, новият вокалист на Gravity Co., новото шоу на Памела Андерсън, тайни от лятото на Роси Иванова и пътешествията на София. За първи път представяме и най-чаровната дама от журито на шоута Dancing Stars, горещият дневник на Петя Павлова, сензационен топ чарт - подсещане кой от звездите е имал тежки времена на учебния чин и въртележката с Комиците. Разберете липсва ли нещо в живота на Ники Георгиев и какво става, когато Руши не спи и научете повече за новия му албум „Post sleep". OK! представя звездното досие и ексклузивно интервю с Васил Найденов, както и семейната страст на Катя и Румен Дуневи. Разберете коя е малката чаровница до сестри Шехтови.