Сексторпедото на родния футбол Светослав Бърканичков си постави висока летва. Участникът в последния Сървайвър заяви, че може да задоволи всички жени на света.

"Обожателките ми скочиха доста след Сървайвър. След като не съм чул от нито една жена, с която съм бил, да не е останала незадоволена, не мисля, че с останалите жени на планетата ситуацията ще е по-различна. Мога да задоволя всяка жена!", заяви бившият нападател на Левски пред cup.bg.

Въпреки пълчищата от жени край него, все още няма такава, която да е завладяла сърцето на футболния плейбой.

"Винаги се опитвам да откривам хубавите черти у жените. Но не може без недостатъци. Най ме дразнят тези, които се лиготят и превземат повече от нормалното. Аз не крия, че съм сексманиак. Не гледам на жените само като на сексуален обект. Винаги по време на секс влагам определено количество чувства спрямо дадена жена, независимо от колко време се знаем. Винаги се стремя тя да бъде задоволена. Прословутият ми списък от над 500 завоевания май вече е по-голям и неминуемо нараства с пълна сила. Но планирам още малко време да бъде така. След което смятам да се установя с жена, с която бих желал да бъда завинаги и единствено с нея".

"Много отдавна бях влюбен. Но чувството да си влюбен е неописуемо. Няма по-хубаво нещо на земята. Надявам се в най-скоро време да го изпитам. Тогава ставаш праволинеен за другите жени и не ги забелязваш. Нещо постоянно ти "рови" в корема и не спираш да мислиш за човека, който предизвиква всички тези промени в теб.

Любовта е по-хубаво чувство от секса, защото продължава по-дълго", смята Барни. Щуракът призна още, че като малък бил любимец на момичетата в училище.

"Пишеха името ми върху чиновете и стените на училището. Например Веселка+Светослав=ВНЛ. Това е вечна неразделна любов. Винаги съм бил мишена на по-големи какички. Много ми се радваха...".