Кели Брук се оплака, че големият бюст й попречил да направи успешна модна кариера, съобщи електронното издание "Фимейл фърст".
 
Тя започнала да се снима в реклами на бельо, още когато била на 16 години и мечтаела да превземе модния подиум, подобно на Кейт Мос и Наоми Кембъл. Въпреки красотата си обаче, тя така и не успяла, тъй като й пречел бюстът.

"Никоя от модните агенции не искаше да се занимава с мен. Кейт Мос командваше парада - искаха хермафродит бездомник. Винаги съм имала проблеми с тях. Борила съм се с модата заради фигурата си и никога няма да изглеждам като манекенка", обяснява Кели.

Въпреки че пречат на Кели да дефилира на Седмицата на модата в Милано, точно големите й гърди я правят известна. На 16 г. тя спечелва конкурс за красота и така привлича интереса на компании, произвеждащи бельо. Снима се в редица реклами на сутиени за жени с ултраголям бюст.

Пищните й форми достигат до мъжките списания GQ, Loaded и FHM, а през 2005 г. оглавява класацията на списание FHM на 100-те най-секси жени на планетата. Междувременно хубавицата продължава да се снима в реклами на бельо и бански костюми и да радва почитателите си.

Наскоро дори се пробва като член на журито на конкурс за млади таланти, подобен на "Мюзик айдъл", но бе уволнена едва след 5 дни работа.