Певицата Черил Коул реши да прекара в работа празника на влюбените „Свети Валентин", вместо да бъде заедно със съпруга си Ашли. Красивата британка променила плановете си в последния момент, след като на яве излезе новината, че футболистът на "Челси" е изпращал свои разголени снимки на известна моделка, пише  

Приятели на Черил Коул споделили, че на певицата й е дошло до гуша от глупостите на съпруга й и дори обмисляла да се разведе с него. Според британско издание звездата от момичешката група Girls Aloud вече е заявила, че няма да бъде придружена от Ашли на Британските награди, които ще се проведат на 16 февруари.  

„Черил много искаше да прекара с Ашли един романтичен Свети Валентин. В последния момент обаче промени плановете си и изтегли напред репетицията за британските награди", разказала приятелка на певицата. „Фактът, че тя е решила точно на този ден да работи, говори много за това какво се върти в момента в главата й. "Бракът на Черил и Ашли Коул преминава през сериозна криза, след като 28-годишната моделка Соня Уайлд разкри, че с футболиста си разменяли разголени фотоси и съобщения.

Звездата на „Челси" обаче твърди, че това не е истина, а снимките са изпратени от приятел на негов приятел, който му бил взел телефона назаем. Соня Уайлд заяви, че Ашли лъже и разкри още, че двамата с футболиста говорили по телефона и той настоял да се срещнат. „Ако от другата страна на телефона не е бил Ашли Коул, то аз съм монахиня", заявила моделката. „Гледала съм негови интервюта и знам как говори, затова не бих могла да сбъркам гласа му." 

Само преди месец красавицата Черил Коул твърдеше, че бракът й е непоклатим и тя е по-щастлива и по-влюбена от всякога. Певицата дори беше решила да прекрати участието си в шоуто X Factor, в което е съдия, за да роди дете и да се отдаде на семейството си. Това не е първият път, в който Ашли Коул се замесва с извънбрачна връзка.

През 2008 г. фризьорката Ейми Уолтън разкри пред медиите, че е имала афера с футболиста. Той дори й предложил да плати за аборта, тъй като мадамата имала съмнения, че е забременяла. Тогава Черил му прости и даде втори шанс на брака им.