Mъжки татко май ще става английският футболист Джейми О'Хара. Той и годеницата му - сексапилният модел Даниел Лойд, ревностно пазят пола на първото си дете в тайна, но "подхвърлиха няколко улики" на гладните за клюки журналисти. Ако те не се окажат фалшиви, полузащитникът на Портсмут съвсем скоро ще се радва на момче.

Вчера бременната Лойд и годеникът й пръснаха няколкостотин паунда за бебешки дрешки в магазин на улица "Риджънт" в Лондон. Въпреки че 26-годишната красавица заложи на неутрални цветове като бежово и сиво, тя избра модели, които определено повече подхождат на момченце.

Звездата от риалити шоуто "Биг Брадър", която е бременна в петия месец, демонстрира приятно закръгленото си коремче, облечена в бяла тениска с щампа, сиво сако и тесни панталони. Бъдещите родители бяха в прекрасно настроение по време на своя шопингтур и непрекъснато се смееха. "Накупихме страшно много бебешки дрешки днес. Толкова е вълнуващо и реално. Нямам търпение да стана майка", сподели на профила си в "Туитър" Даниел, след като тя и О'Хара се прибраха у дома.

Бившата "Мис Великобритания" призна, че вече е наясно какъв е полът на бебето, но не иска да го споделя с никой друг. "От около месец знаем какво ще бъде нашето бебе, но желанието ни е да го запазим в тайна", заяви тя.

Даниел Лойд обаче разкри, че иска да роди във вода. Тя се сгоди за О'Хара през декември миналата година в Париж, а терминът й е изчислен за 25 юли. Двамата вече насрочиха и дата за сватбата си, която ще бъде на 18 юни догодина.

източник: