Булката на телевизионния водещ и продуцент Андрей Арнаудов - сръбкинята Даниела Янков, разказва, че откакто е в България, се е наслушала на толкова много смешни и невероятни истории за себе си, че вече не им обръща никакво внимание.

"Меденият ни месец ще е чак догодина през юли", споделя чаровницата.

"Прочетох например как всяка сутрин правя палачинки на Андрей. Или как той е наел ТИР, за да донесе дрехите ми от Белград в София. Според жълтите ви издания 3 пъти съм била бременна, 5 пъти сме се разделяли за кратко с Андрей и 1 път дори сме се развели", смее се Даниела в интервю за в. "168 часа".

На въпроса българските или сръбските мъже са по-хубави тя отговаря:

"Най-хубавият мъж на света е един българин, но трябва да призная, че сърбите като цяло са по-симпатични от мъжете в България. Най-точно казано, в София виждам доста по-малко хубави представители на противоположния пол, отколкото в Белград. Но, от друга страна, тук жените са толкова красиви, че няма значение как изглеждат мъжете", обяснява Даниела.

Тя споделя също, че на двамата с Андрей не им остава време за забавления. "В момента сме забравили значението на тази дума. Такова е времето и работата е на първо място. Още отсега чакам месец юли догодина. Тогава ни е меденият месец, който така и не се състоя след сватбата. Планирали сме една дълга екскурзия в Италия, която ни е подарък от приятели и родителите ми. Най-после ще бъдем само двамата в най-хубавата страна на света", разказва Даниела.