Данъчни подгониха Владо Ампов - Графа, а той изпя баща си. Пред бирниците поп звездата оправда охолния си живот с 80 бона заем от татко си. Сега хрътките на данъчен №1 Красимир Стефанов са по петите на Кирил Ампов. Те ще проверяват откъде композиторът е изкарал парите и платил ли е данъци върху тях.

До щателната семейна проверка се стигна, след като бирниците установили, че Владо наистина живее като граф, без да е декларирал и лев официален доход. Изпълнителят на хита "Секс за пари" не е плащал данъци.

Проверките на звездите от попфолка и естрадата продължават, до 4 месеца ще има интересни резултати, обещава Красимир Стефанов.

Графа от години не живее при родителите си, които имат разкошна къща в скандинавски стил в полите на Витоша. След като се завръща от Норвегия, където беше на гурбет, през 1994 г. семейството продава апартамента си в центъра на София и си построява този дом.

Дворът не е скрит зад висок зид, както е модно да се строи напоследък. Всеки минаващ по улицата може да надзърне вътре и даже да се поспре, тъй като край пътеката има невероятно красиво оформена градинка с дървени колела от каруца, камъни и висящи растения. Край оградата пък се издигат високи кипариси. Задният двор е само трева плюс малка площадка за баскетбол.