Виктория Бекъм купила булдог на съпруга си Дейвид за Коледа. Бившата певица от "Спайс гърлс" похарчила 2000 паунда за домашния любимец и го подарила на футболната звезда на семейното тържество в дома им в Хертфортшир.

Кучето, което все още няма име, скоро ще бъде отведено в Лос Анджелис и ще живее със звездното семейство и с тримата им сина Бруклин, Ромео и Круз.

"Дейвид много хареса булдога. Виктория каза, че го е избрала, защото символизира духа на Дейвид на футболното игрище. Кучето ще бъде отведено в Лос Анджелис, за да могат момчетата да се грижат за него, докато баща им отсъства", разкри близък до двойката източник пред британския таблоид "Сън", цитирано от БГНЕС.

Това е третото куче, с което се сдобива семейство Бекъм. Девйд вече има два Ротвайлера на име Снупи и Пъф, кръстени на рап звездите Снуп Дог и Пи Диди, който преди време беше известен като Пъф Деди. Дейвид и Виктория прекарали Коледа с децата си, както и с британския готвач Гордън Рамси, съпругата му Тина и четирите им деца, с родителите на Дейвид Сандра и Тед, сестра му Джоан и родителите на Виктория Тони и Джаки.