Вчера русокосият водещ Део се раздели със Съквартирантите си и напусна VIP Brother. Той беше взет от специален автомобил и откаран към София.  Феновете на Део обаче може да останат спокойни, защото блондинът напусна VIP Brother единствено за да присъства на премиерата на новия филм с негово участие „Прогноза", съобщава Блясък.

На събитието водещият беше придружен от половинката си Лора Караджова, която сияеше от щастие, че отново е със своя любим. Моделът Диляна Попова също не пропусна да се види с Део и да го поздрави за доброто му представяне във VIP Brother. Тя беше придружена от манекенката Яна Грудева. На хоризонта обаче не беше забелязан близкият приятел на Део, Дичо, за който напоследък все повече се говори, че се е събрал с Диляна.  

Голяма част от родния елит се събра, за да присъства на премиерата на новия филм на режисьорката Зорница София „Прогноза". По червения килим минаха актьорите от лентата Теодора Духовникова,  Крешимир Микич, Юлиян Вергов. Сред гостите се откроиха водещата на „Огледала" Радост Драганова, Владо Карамазов, Деян Донков и др.