Комедийното шоу по Нова „Царете на комедията" стартира ударно новия сезон на 9 септември. През септември предаването, продуцирано от „Чучков брадърс", ще се излъчва в сряда и четвъртък от 21:00 часа.

Чочо Попйорданов и Деян Славчев-Део са новите лица, които се присъединяват към екипа на „царете". Део ще тества актьорските си заложби и ще партнира на Филип Аврамов-Фицата във воденето. В своя първи комедиен монолог той ще търси отговорите на „Имат ли звездите сърце" и „Има ли ги звездите въобще".

Целият бинтован и в гипс ще се появи актьорът Чочо Попйорданов в пилотния есенен брой на шоуто. Ники Урумов ще нищи проблемите в съдебната система, облечен в съдийска тога, а Жоро Мамалев ще анализира шопинг истерията на съпругата си.

Специални ВИП гости в предаването на 9 септември ще бъдат Андрей и приятелката му Даниела, адвокат Марин Марковски, младата изпълнителка Маги Джанаварова. А „Мис Дупе" Биляна Йотовска ще разхожда красивата си фигура в рекламните паузи на всяко издание на шоуто.

Мини сериалът „Бар „Две звезди", „Изпържен" и „Пинг-понг" са най-новите рубрики в „Царете на комедията".

Мини сериалът наподобява известния американски сериал от близкото минало „Бар Наздраве". Във всеки епизод на сериала популярна българска личност ще играе себе си, а постоянните посетители на бара ще се шегуват с нея.

Същият ВИП гост ще бъде подложен на остри шеги и хумор в рубриката „Изпържен". Новата рубрика е разпространен похват в американските програми, където stand-up актьори осмиват известна личност, специално поканена затова там.

ВИП гостите, които ще бъдат под прицел в „Изпържен", трябва да имат изключително чувство за хумор, за да могат да понесат острите шеговити „истини", които иначе никой не е смеел да им отправи до този момент.

Първият изпържен в „Царете на комедията" ще бъде водещият Андрей, който ще има възможност да върне шегите на своите домакини, като осмее лично продуцента Борислав Чучков.