Зверски пребитата на 28 ноември моделка Деси Зидарова заяви в „Шоуто на Иван и Андрей", че все още не знае кой е поръчал нападението срещу нея. „Разследването продължава. Не знам на кого преча? Болни мозъци има навсякъде, не знаеш кой си погледнал накриво... Аз обаче продължавам напред", отсече тя.

Деси заяви, че нападателят й надали е получил повече от 2000 лева. „Много лесно е да намериш някой, който да го направи. Това е професия, както вашата и както моята", обясни тя на водещите.

Деси Зидарова разкри, че не подозира нито бившето си гадже Стайко Стайков, нито екссъпруга си Веселин. „С Веско сме в много добри, дори приятелски отношения. Докато аз се възстановявах, той гледаше децата ни", разказа тя. Красивата моделка призна, че не ходи с охрана, но за сметка на това живее с брат си. „Не знам как да му се отблагодаря за всичко, което прави за мен", сподели с Иван и Андрей тя.

Майката на Деси - Диди Стоянова, придружи дъщеря си в студиото и разказа своята гледна точка. „Още не съм преживяла случилото се. Остана като един отпечатък в съзнанието ми. Понякога нощем ме наляга паника, събуждам се и плача. Имам съмнения кой ни причини това - мисля, че е жена, защото е било планирано много коварно. Деси обаче е силна жена и аз се гордея с нея", заяви майката на моделката.

„На лошите хора им се връща, защото има Господ. За мен човекът, който е поръчал да ме пребият, просто не съществува", отсече Деси Зидарова. Моделката обясни, че след няколко месеца й предстои трета операция, тъй като в момента има пластина в единия си крак.

източник: "Блясък"