Димитър Рачков, ДесиСлава и Джина Стоева бяха само редицата от звездни любимци, които присъстваха на откриването на първия у нас „мафиотски" бар The Cotton Club. 

Столичното заведение пренася духа на легендарния едноименен нюйоркски бар, в който богати и известни са отърквали лакти с най-големите музикални величия. То отвори врати вчера с водопад от фойерверки и нашествие от звезди с обещание за 4-дневен купон.

Вечерта започна с джаз изпълнения на Юлия от дует "Мания", под акомпанимента на Атанас Хаджиев (саксофон) и Димитър Запрянов (пиано). Час преди полунощ водещият на програмата - актьорът Димитър Рачков, приветства с добре дошли и представи официално най-новото модно място в София, влизайки в образа на Ал Капоне.

Фолк звездите също грабнаха микрофона за поздрави. След палавите кабаретни танци на денс формация Shugababes, Рачков покани на сцената Джина Стоева. След нея фолк дивата ДесиСлава представи специален репертоар от поп и R'N'B парчета. Шоуто продължи с горещата Пепа, Софи Маринова и Устата.

Сред познатите лица на родния шоубизнес се открояваха Тони Стораро, Теодора, Джордан, Ерик, Бони, Крум, Кондьо, танцьорите от VIP Dance Милен и Елица, моделът Йоана Христова и Калина от "Острова на изкушенията", Маги Желязкова, както и световният шампион по бойно самбо Благой Иванов.

Бизнес средите бяха представени от собственика на "Най-клуб" Пепи Лашов, Петко Димитров - шеф на Син Сити, в компанията на своята любима Ели Гигова, Антон Краус с Кали, Христо Сираков, братята Виктор и Ненчо Касъмови и др. Вълнение сред журналистите предизвика появата на бившата Мис България, вече майка, Наталия Гуркова.

Днес купонът в The Cotton Club ще се дирижира от ДесиСлава. Специално за ценителите на хубавата музика блондинката издаде, че ще изпълни We Don't Need Another Hero на Тина Търнър, което е сред любимите й парчета. Специално участие ще вземат денс-формация "Електра" и Юлия от дует "Мания". Утре на сцената ще има певчески дуел между Кали и Мира, а в останалите дни от седмицата ще има още изненади.