Попфолк певицата ДесиСлава разкри пред списание Story, че от известно време отново е влюбена. Макар мъжът до нея да е все още на "изпитателен срок", изпълнителката на "Някой ден" признава, че е готова да се омъжи за него.

"Бракът е хубаво нещо и понеже аз обичам да изживявам всяка емоция докрай, съм сигурна, че бих се омъжила отново. Дори трети път, ако се наложи", заявява в откровено интервю пред Story Десислава.

По време на фотосесията за списанието фолк дивата провела няколко романтични разговора с мистериозната си половинка. За него ДесиСлава споделя, че иска да бъде стабилен и здраво стъпил на земята, за да може тя да се чувства сигурна и ценена от него. Другото признание на певицата е, че до две години се вижда с второ дете. ДесиСлава мечтае да има дъщеря, за която вече дори е измислила и име - Елена или Марина.

В какви отношения е с бившия си съпруг Галин, защо кариерата й е попречила да има здраво семейство и за какво още мечтае, читателите могат да прочетат в новия брой на Story на 5 март.

В броя ще видят още и специалния проект на изданието „Честит 8-и март, мамо!", в който Деян и Дарин Ангелови, Мария Силвестър, Руслан Мъйнов, кака Лара и Биляна Петринска правят забавен римейк на първите си фотосесии, с които са поздравявали майките си.