ДесиСлава и Костас Мартакис снимаха видеото към песента „Agapi mou" /"Loving you"/. Гръцкият изпълнител дойде за два дни до България специално заради колжеката си Деси. Двамата направиха много успешен дует на Музикалните награди на MAD през 2008 г.

Още тогава се усети химията между двамата и те решиха да направят песен заедно. "Agapi mou" е дело на момчетата от „Симфоникс" и както казва ДесиСлава "Песента е много секси и заслужава секси клип". Режисьор е Николай Василев, а помощник-режисьор - Борислав Миланов. За грима Деси отново се довери на Кирил Чалъков, а фризьор бе Чочо от "Фетиш".

Дизайнер на Деси отскоро е съименичката й Деси Зиновиева. Певицата блести с елегантна стилна черна рокля, дело на Зиновиева. ДесиСлава и Костас доста умело се справят с ролята на влюбена двойка. Видеоклипът ще се завърти скоро по гръцките телевизии, ще кандидатства и по MTV.

Костас, който е изпълнител на Юнивърсъл Гърция, сподели, че и друг път е правил дуети, но ДесиСлава е най-талантливият изпълнител, с когото е пял. "Трите ми любими изпълнителки са Бионсе, Дженифър Лопес и ..... определено ДесиСлава" - каза Мартакис.

Деси и Костас така се забавляваха по време на снимките, че дори не се умориха, защото "това не беше работа, а удоволствие" - сподели ДесиСлава. Българската певица заминава за Канада за няколко концерта в Торонто и Монтреал.