Дуетната песен на Десислава и Костас се завъртя премиерно в ефира на радио "Сигнал плюс". Двамата вече снимаха клип на "Agapi mou" и се очаква скоро видеото да се завърти в телевизионния ефир.

Десислава е одобрила кадрите с нейно участие. Колко време ще продължи монтажът, кога и къде първо ще видим клипа, на този етап не е ясно.

"Видеоклипът вече е готов от моя страна. Аз съм одобрила моите кадри. Сега остава Костас да хареса това, което е направил, въпреки че той е малко по-суетен дори от мен, поне така ми се струва. Надавам се обаче да се хареса, защото той е толкова красив навсякъде... Първият кадър започва с моите токчета и моите обувки и следващият кадър вече е с него. Имам чувството, че който го погледне, някак си очите му не могат да се отлепят, толкова е красив" - обяснява тя.

Певицата е категорична, че е хубаво за проекта да се знае не само у нас и в Гърция, но да има и други форми на представяне.

"Много съм щастлива, че направихме това парче и се надявам да можем да го представим на много места тепърва. И видеоклипа, а и самата песен на живо по фестивали и такива места, където да може по-широката публика и аудитория да ни види на живо как го изпълняваме" - разказва Десислава.

Видеоклипът и радиоизлъчванията са само едната част от популяризирането на "Agapi mou", но песента, а и дуетът заслужават повече, смята Деси.

"Може да се каже, че това е един балкански проект, защото и той е от Балканите, и аз съм от Балканите, и ние можем да го представим на много места" - казва Десислава.

източник: