Диана дари със син съпруга си Вал Марков - собственик на винарската изба "Шато де Вал".

Изпълнителката на хита "Сори, гринго" избра да даде живот на наследника си във видинската болница.

"Имах възможност да родя и в Лос Анжелис, където също имаме дом с Вал, и където пожелая по света, но държах да бъде там, където и ние с него сме родени, а именно в родния ни Видин", горда е младата майка.

Юнакът се оказал голям - 3,700 кг при височина 55 см. "Нито една дрешка, от тия дето му бях взела предварително, не му стана. Роди се много висок и трябваше майка ми Ева да купува нови", сподели певицата.

Синът на Диана ще носи името на баща си. "Много е добричък. Раждането мина леко, но избрах да е със секцио. Много съм благодарна на цялата болница - всички знаеха, че съм там и се грижеха за мен.

Д-р Юрка Атанасова и нейната акушерка Камилия Димитрова от клиниката на д-р Гайдарски от 9 месеца наблюдаваха растежа на плода. Бих искала да поздравя още д-р Еремиев, акушерката Мариана Тодорова, д-р Вълчева - шефката на неонатологично отделение, анестезиолози също, санитарките", казва чаровницата.

Бизнесменът Вал Марков не спирал да черпи когото срещне в родния си град. Той не се престрашил да наблюдава процеса в родилното, а чинно чакал в коридора.

Родителите на певицата изкарали пред къщата си в село Сланотрън буретата с вино, за да черпят за здравето на внука.

Куп известни фолк изпълнители честитили с SMS-си малкия Вал на Диана - Кали, Володя Стоянов, Стефан Митров. Най-добрата й приятелка сред колежките Софи Маринова по интуиция й се обадила по телефона същия ден, малко преди операцията.

"Не знам на кого прилича - всеки казва различно. Той се усмихва непрекъснато, кой знае за какво си мечтае. Толкова е сладък - мисля, че прилича и на двамата. От нослето нагоре е на Вал, а надолу на мен - бузите, брадичката, устните са мои. Очите, веждите и маниерите са абсолютен бащичко.

Кротък е, но още от утробата си е свикнал да му пея - като ми чуе гласа и се успокоява. Аз също съм спокойна, тъй като не съм качила много килограми и бързо ще вляза във форма. В момента хич не ми се яде, а трябва, заради кърменето", каза още певицата, която в събота изписват от болницата.