Топмоделката Диляна Попова, която е сред най-красивите българки, сериозно се е замислила дали да не емигрира в Америка, научи СЛАВА от свои източници. Манекенката в момента се снима в новия български филм Love.net, който предстои да се появи по екраните тази година. Освен това има и доста ангажименти като модел, канят я по ревюта и снимки за фотосесии.

Според източници на "Слава" една от причините да иска да напусне пределите на България е, че иска да продължи образованието и квалификацията си зад Океана. Диляна се дипломира в специалността Моден дизайн и винаги е споделяла, че иска да направи своя линия, да се занимава с мода и да шие дрехи. В страната на неограничените възможности определено има шанс да реализира отдавнашната си мечта. Другият вариант е да продължи да се занимава с моделство в Щатите, все пак с това до сега си е изкарвала хляба. Красавицата се котира успешно на Запад, през миналата година изкара два месеца в Милано и имаше доста ангажименти.

Дали пък любовна мъка не тласка плевенчанката към това да търси нови хоризонти извън родината си? Всички помнят, че преживя драматична любовна история зад гърба си с поп-певеца Дичо. След него името й бе спрягано с мъже от бизнес средите, клюкари пък злословеха, че излиза с известен бос от ъндърграунда. "Аз харесвам красивите неща, марковите дрехи, но никога не бих направила нещо, което ще нарани някого, за да ги имам. Предпочитам сама да печеля нещата си, а не да разчитам на друг. Но ако с един мъж се уважавате, обичате, чувствате се добре един с друг, то тогава това, че е богат, е само един плюс", скромничи Диляна.

Наскоро хубавицата споделила пред приятели, че иска да посети Индия и Южна Африка. От доста време тя е запалена по езотериката и чете такава литература. "Духовната доброта ти дава много повече красота, отколкото всичко друго. Самият поглед на един добър човек е много по-различен от този на един от изнервените, злобни и лоши души", споделя житейската си философия топмоделката.